17 / 05 / 2024

13 bin lira maaş! Başvuru tarihi ve detayları belli oldu

13 bin lira maaş! Başvuru tarihi ve detayları belli oldu

Memur olmak isteyen vatandaşlara müjde. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından alım ilanı açıldı. Alınacak olan personelin en az 13.000 TL maaş ile çalışacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...



Bununla birlikte devlete karşı işlenmiş bir suçtan herhangi bir şekilde hüküm giymemiş olmak, kamu kurum ya da kuruluşlarından ilişiğinin herhangi bir şekilde kesilmemiş olması, emekli olmak ya da yaşlılık aylığı almamak, vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmek, belirtilen fiziki şartları yerine getirmek gibi şartlar aranıyor. Hava şartlarına ve değişen seyahat şartlarına uyum sağlıyor olabilmek gibi durumları sağlayan personel adayları başvurularını yapabilir.

Ulaştırma ve altyapı bakanlığı tarafından Bu açık ilanlar için başvuru süreci ve tüm özel nitelikler bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanmış durumda. İŞKUR üzerinden de başvuru evraklarını veren personeller arasından evrak inceleme sonucu ilan şartlarını sağlayan kişilerin sözlü uygulama sınava çağrılacağı biliniyor. Açıklanan her ünvan için 4 katı kadar asil adayı ve aynı miktarda da yedek isimler süre sonunda açıklanacak.


Geri Dön