11 / 05 / 2024

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.



Bu kapsamda, YSK binası çevresinde bulunan Ihlamur Caddesi'nin Atatürk Bulvarı ile İzmir 1 Caddesi arasındaki bölümü, Elgün Sokağı'nın Necatibey Caddesi ile İzmir 1 Caddesi arasındaki bölümü, Ihlamur Sokağı'nın Necatibey Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasındaki bölümü ve Necatibey Caddesi'nin tamamı, yoğunluğun azalacağı 16 Mayıs Salı gününe kadar trafiğe kapatılacaktır.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binası ve ilçe seçim kurulları çevresinde alınacak tedbirler kapsamında, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi amacıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Çankaya Geçici 1. İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan 9. Cadde ile 15. Caddesi arasındaki bölüm, 15. Caddenin 9. Cadde ile 12. Sokak arasındaki bölümü ve Çankaya Geçici 2. İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan Bişkek Caddesi'nin Şehit Yavuz Oğuz Sokak ile 24. Sokak arasındaki bölümü, yoğunluk olması halinde trafiğe kapalı olacak.

Ayrıca, Yenimahalle Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan 1730. Sokağın Batı Bulvarı ile Necdet Evliyagil Sokak arasındaki bölümü, Necdet Evliyagil Sokağın 1728. Sokak ile 1730. Sokak arasındaki bölümü ve Altındağ Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan Şehit Onur Doğan Caddesi'nin 309. Sokak ile 310. Sokak arasındaki bölümü de ihtiyaç duyulması halinde trafiğe kapatılabilecek.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından alınan tedbirler doğrultusunda, Pursaklar Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde İstikbal Caddesi'nin Karaca Caddesi ile Derviş Sokak arasındaki bölümü ile Etimesgut Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde 1622. Sokağın tamamı, ihtiyaç halinde 14 Mayıs Pazar gününden itibaren trafiğe kapatılabilir.

Ayrıca, Keçiören Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde 6. Sokağın tamamı ve Mamak Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresindeki Alkış Sokağı ile bağlantılı cadde ve sokakların tamamı da ihtiyaç halinde trafiğe kapatılacak.

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!
BIST 100 endeksi yüzde 1,08 değer kaybıyla kapandı, bankacılık endeksi kazandırdı!
Akaryakıt alacaklar dikkat! Benzin ve motorinde yeni zam yolda mı? İşte 12 Mayıs Cuma benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Geri Dön