28 / 04 / 2024

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!



İstanbul Valiliği tarafından  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıklandı. Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların 27 Ağustos Pazar günü (yarın) sabah saat 06.00'dan provaların bitimine kadar kapalı olacağı belirtildi. İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar nedeniyle trafik yoğunluğu oluşması bekleniyor.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İSTANBUL'DA BU YOLLAR YARIN TRAFİĞE KAPATILACAK!

30 Ağustos Zafer Bayramı provası nedeniyle İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Buna göre yarın bazı yolların trafipe kapatılması planlanıyor. Milyonlarca kişi yarın hangi yolların trafiğe kapatılacağını merak ediyor. İşte yarın trafiğe kapatılacak o yollar...

Yarın "Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi giriş ve gelişler, D-100 kuzey ve güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, 10. Yıl Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Edirnekapı'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz ve Akşemsettin caddelerinden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Ordu Caddesi'nden ve Atatürk Bulvarı'ndan Vatan Caddesi girişleri, Aksaray'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Hal Yolu Güney'den geliş yönüne Vatan Caddesi girişleri, Adnan Menderes Bulvarı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar  trafiğe kapalı olacak.

ALTENATİF GÜZERGAHLAR BELLİ OLDU!

Yarın trafiğe kapatılan cadde ve sokaklar için alternatif güzergah belli oldu buna göre kapatılacak yollara alternatif olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddesi'nin kullanılabileceği ifade edildi.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Geri Dön