28 / 04 / 2024

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.



Şişli'de yarın Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinin 16. yıl dönümünde düzenlenecek olan anma programları dolayısı ile bazı yollar trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Bu doğrultuda, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince saat 11.00'den itibaren, Halaskargazi Caddesi (Osmanbey kavşaktan Taksim istikametine, Valikonağı Caddesi kesişiminden Mecidiyeköy İstikametine), Ergenekon Caddesi (Pangaltı kavşaktan Mecidiyeköy istikametine), Tavukçu Fethi Sokak, Saksı Sokak (Ergenekon Caddesi girişinden) ve Zafer Sokak Şişli istikameti trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Son Dakika! İstanbul da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Öte yandan, alternatif güzergahlar olarak ise Taksim'den gelen akım Valikonağı Caddesi'ne doğru yönlendirilecek. Bu süreçte ise Şişli'ye gitmek isteyenler sürücüler ve yayalar, Valikonağı ve Rumeli Caddesi Osmanbey kavşağından doğru Şişli istikametini, Şişli istikametinden gelen akım ise Osmanbey kavşağından Ergenekon Caddesi istikametini kullanabilecekleri belirtildi.

 Son Dakika! İstanbul da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Trafiğe kapalı yol ne anlama gelmektedir? Bir yolun taşıt trafiğine kapalı yol olması demek yolun her 2 yöndeki taşıt trafiğine kapalı olduğunu bildirir. Sadece yaya trafiğine açık yolların girişlerinde kullanılır.


Geri Dön