29 / 04 / 2024

165 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi 6 Eylül'de!

165 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.



Yeni bir arsa almak isteyenlerin merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe duyuran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da sitesinde kamuya açık bir şekilde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında bulunan söz konusu satış ihaleleri arasında Iğdır  ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

165 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi 6 Eylül de!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detaylarına göre satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Iğdır ili, Merkez ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 76010100263 şeklinde belirtildi. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 400 metrekare.


Geri Dön