30 / 04 / 2024

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.



Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Resmi tatil dolayısı ile kapalı olan piyasalar ekranlardan takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı bugün 1959 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1390 lira oldu. Peki 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön