06 / 05 / 2024

2 haftada rekor kırdı? Hogwarts Legacy ne kadar kazandırdı?

2 haftada rekor kırdı? Hogwarts Legacy ne kadar kazandırdı?

Warnes Bros. tarafından yayınlanan raporda, Piyasaya çıkalı henüz 2hafta olmuşken Hogwarts Legacy 'nin başarısı firmayı rekor satışa götürdü.




Avalanche Software vesilesi ile geliştirilen ve Warner Bros. aracılığı ile yayınlanan Hogwarts Legacy, çıkışının akabinden oyun dünyasında oldukça bahsedildi . Öyle ki sahip olduğu hikayesi ve mekanikleri ile isminde söz ettiren yapım, şimdi ise yakaladığı başarıyla takdire layık görüldü.

Hogwarts Legacy, 2 haftada 10 milyondan fazla kopya sattı!

Hogwarts Legacy, 16 Aralık’ta birçok dijital platformda ön siparişe açıldı. Harry Potter dünyasında geçen yapım, bu zaman içerisinde  bile çok Steam‘in en çok satanlar  kataloğunda ismini yazdırmayı becerdi. Geliştirici şirketi mutlu eden bir başlangıcın akabinden oyun,

2 haftada rekor kırdı? Hogwarts Legacy ne kadar kazandırdı?

10 Şubat’ta resmi olarak çıkış yaptı.Piyasaya çıkalı 2 hafta olmasının akabinden Warner Bros, ilk istatistikleri paylaştı. Yayınlanan rapora göre Hogwarts Legacy, şu ana kadar tüm platformlarda (PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC) 12 milyondan çok kopya sattı. Bununla birlikte oyun, toplamda 267 milyon saat oynandı.


Geri Dön