22 / 05 / 2024

2 yıl ödeme yok! 150 bin TL üstelik faizsiz

2 yıl ödeme yok! 150 bin TL üstelik faizsiz

Sosyal sorumluluk amacıyla hayata geçirilen projeler kapsamında Aile ve Gençlik Bankası 150 bin lira kredi verileceğini duyurdu. 4 yıl vade seçeneği ile sunulan kredi kapsamında ilk 2 yıl erteleme imkanı veriliyor. İşte tüm detaylar...



EVLİLİK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan destek ödemeleri kapsamında evlenecek gençlere de yeni imkanlar sunuluyor. 150.000 TL'ye kadar faizsiz kredi verileceğini duyuran Başkan Erdoğan 4 yılda ödeme imkanı sunuyor. Aile ve Gençlik Bankası tarafından sağlanan destek ödemeleri çocukların eğitimi ve aile kurumunu koruyan hizmetler ile de gündemdeki yerini alıyor. Yeni evlenecek çiftler yeni ev kurmak için kredi ödemelerinden yararlanabilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
150.000 TL olarak sunulan kredi ödemeleri kapsamında evlilik kredisinden evlenmek üzere ya da evliliğin ilk aylarında olan çiftlerin yararlanabileceği belirtildi. Kredi başvuruları hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Kredi ödemelerinin seçim öncesinde başlaması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön