24 / 07 / 2024

2 yıl ödeme yok! 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi desteği

2 yıl ödeme yok! 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerini açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere bir müjde verildi. Yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. İşte tüm detaylar...




AİLE KORUMA KALKANI GELECEK
Aile Koruma Kalkanı Programı kapsamında;
Ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak,-Her ailede gençler başta olmak üzere en az bir çalışan olması sağlanacak,-Yeni evlilikler teşvik edilecektir.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK GÜVENCESİ VERİLECEK
Ev hanımlarının evdeki emekleri karşılığında emeklilik gibi bir güvenceye sahip olmalarını en temel hakları olarak görüyoruz. Bu çerçevede, ev hanımlarının isteğe bağlı ödeyecekleri primlerin üçte birini devlet olarak biz karşılayacağız.

ÖĞRENCİLERE KREDİ VE BURS İMKANI
Müracaat eden her öğrenciye öğrenim kredisi, ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs imkanı sağlamaya, bu kapsamda aktarılan kaynakları artırarak devam edeceğiz.

GURBETÇİLERE THY ÖNCELİĞİ
Yurtdışındaki vatandaşlarımızın tatil dönemlerinde ülkemize THY’le gelip dönebilmelerini sağlamak öncelikli hedeflerimizden biri olacaktır.

DİJİTAL TÜRK LİRASI
Geliştirdiğimiz kavramsal tasarım ve kriptolojik altyapı ile test sürecini başlattığımız yeni nesil dijital Türk Lirası projesini hayata geçireceğiz."

Toplamda 48 ay vadeli olacak kredi hakkında detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön