02 / 05 / 2024

2 yıl ödeme yok! 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi desteği

2 yıl ödeme yok! 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerini açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere bir müjde verildi. Yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. İşte tüm detaylar...



Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile gündeme düştü. Yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi duyurusu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için seçim vaatlerini açıkladı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren müjdeleri verdi.

Faizsiz evlilik kredisi müjdesi de Erdoğan’ın konuşmalarında öne çıkan konulardan birisi oldu. Birçok konuda müjde veren Erdoğan, “Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz” ifadelerine yer verdi. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön