01 / 05 / 2024

2002 yılında Green Land Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Green Land Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Çekmeköy'de 200 dönüm çam ormanı ile kaplı 70 dönümlük bir arazide kurulacak Green Land Villaları satışa sunulmuş. Toplam 70 müstakil villanın bulunacağı site arazisinin yüzde 90'ı yeşil alana ayrılmış.



2002 yılında Green Land Villaları satışa sunulmuş!


Doğa, aşkınıza bir villayla karşılık veriyor.


Doğanın kucağında, size istediğiniz olanakları sunan bir villa hayal ediyorsanız, Green Land tam düşlediğiniz gibi. 

Toplam 70 müstakil villa. Arazinin yüzde 90'ı yeşil alana ayrılıyor. Sosyal alan ise 15.000 m2. Zemin çok sağlam. Üstelik proje, Amerika'da 6 ay deprem deneylerinden geçti. İzolasyon sistemi yakıt maliyetinin 1/5'e indiriyor. Dış cephe kaplaması 25 yıl garantili. 

Teslim süresi 6 ay!

Gelin, örnek villalarımızı inceleyin. Sizdeki doğa aşkı ve bizdeki mantıklı fiyatların hayatınıza neler kazandıracağını göreceksiniz!



Green Land Villaları Alemdağ-Reşadiye Köyü yolu üzerinde, 200 dönüm çam ormanı ile kaplı 70 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor. Sosyal imkanları zengin: Tenis kortları, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, kulüp binası ve kafeterya...


Her villaya özel garaj standart. İnşaat sektöründe 35 yıllık parlak bir geçmişe sahip MTY Group, bu projesinde Türk-Amerikan üniversiteleri ve Wickes International firması işbirliği ile ülkemizin alışık olmadığı teknolojileri kullanıyor.


MTY GROUP

    Green Land MTY GROUP projesidir.


Hürriyet 4 Mayıs 2002



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön