27 / 04 / 2024

2004 yılında NP12 Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında NP12 Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Konut'un Altunizade'de, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük bir koruda inşa ettiği, eşit büyüklükte inşa edilen konutlardan meydana gelen, NP12 Evleri satışa sunulmuş.



2004 yılında NP12 Evleri satışa sunulmuş!


BU PROJE KUSURSUZ...


ÇÜNKÜ ALTINDA SİZİN DE İMZANIZ VAR.


NP12 EVLERİ


NP12 Evleri, Yapı Konut'un olduğu kadar sizlerin de projesi.. İstanbul'da Anadolu Yakası'nın seçkin semtlerinden Altunizade'de, Boğaziçi Köprüsü'ne sadece 1 dakika mesafede, tarihi Nafiz Paşa Konağı'nın da içinde bulunduğu 12 dönümlük yemyeşil bir koruda yer alan projede, eşit büyüklükteki evlerin yaşam alanlarını kendi ihtiyacınız, tercihiniz ve zevkinize göre siz belirliyorsunuz.


Bodrum katı, giriş katı ve çatı katı için farklı plan seçeneklerinden yaşam tarzınız için en uygun olanları seçip, evinizi size özel bir dünya haline getiriyorsunuz.


NP12 Evleri, sakinleri için özel bir kulüp niteliği taşıyan kapatılabilir yüzme havuzu, tenis kortu, masa tenisi, voleybol ve basketbol sahaları, kulüp binası, çocuk oyun alanlarından oluşan sosyal tesisleri ve benzersiz doğasıyla gerçekten kusursuz.


Garanti ve TÜRKİYE İŞ BANKASI konut kredilerinin uzun vadeli uygun ödeme koşulları ile...


YAPI KONUT



Hürriyet 3 Haziran 2004



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön