28 / 04 / 2024

2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye Altınşehir Mahallesi'nde, Pınar Günüç Müdürlüğü 'nde kuruldu.



2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Pınar Günüç Müdürlüğü'nde kuruldu.


2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;YAPI MALZEMELERİ  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Şirket yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat malzemesini almak satmak bunlarla ilgili şubeler açmak. d. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. e. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. f. Her türlü nalburiye işleri yapmak.



Geri Dön