15 / 05 / 2024

2022 Emniyet polis promosyonu güncellendi! Emniyet polis promosyonu ne kadar oldu?

2022 Emniyet polis promosyonu güncellendi! Emniyet polis promosyonu ne kadar oldu?

Emniyet polis promosyonu memur zammına endekslendi. İşte merak edilen 2022 Emniyet polis promosyonuna dair detaylar!



EGM'DEN SON DAKİKA POLİS MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLAMASI GELDİ!

Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonuna dair açıklamada bulundu.

YÜZE 188 ZAM UYGULANDI!

EGM açıklaması şu şekildedir; "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalandı ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır.”

6 AYDA BİR MEMUR ZAMMI ORANINDA ARTIŞ OLACAK!

EGM açıklaması şöyle devam etmektedir; “Protokolde ısrarla anlamamazlıktan gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur. Yani 300 TL sabit bir rakam değildir. Bu, Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesi yapılacaktır. Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı oranındaki artış, 2023 yılının Ocak ayından itibaren geçerli olacaktır.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR!

Tüm bunlara rağmen 2022 yılında memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum üzerine, Vakıfbank ile yeniden görüşmeler gerçekleştirilmiş ve maaş promosyonu ile ilgili bir değerlendirme sürecine girilmiştir. Bu görüşmeler hala da devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

EMNİYET PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Vakıfbank'ın emniyet promosyonu için ortaya koyduğu 18 bin TL'lik promosyonu kabul edilmedi. Daha sonra da Vakıfbank polis maaş promosyonu miktarını 30 bin TL'ye yükseltti. Fakat emniyet 3 aylık maaş promosyonu için tavrını net bir şekilde ortaya koydu, istenen rakam 50 bin lira.

Vakıfbank'ın emniyet maaş promosyonu için önerdiği ilk rakam 18 bin TL’ydi.

Vakıfbank'ın polis maaş promosyonu için önerdiği ikinci rakam da 30 bin TL

Polislerin, talep ettikleri maaş promosyonu ise 50 bin TL’ydi.

POLİSLERE PROMOSYON NE ZAMAN VERİLECEK?

EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu tarafından talep edilen 50 bin TL'lik maaş promosyonu için net istenen son rakam 50 bin TL’ydi. Vakıfbank ise 30 bin lira vermekte ısrarcı. Konuya dair olarak müzakereler sürerken polislere promosyon ödemelerinin anlaşmadan sonra yatırılması bekleniyor.

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Emekli promosyonunda Eylül kampanyaları kaçmaz! Bankaların promosyon savaşı yine zirve yaptı!

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön