Genel

2022 Ramazan Bayramı ne zaman ve kaç gün? Bayram tatili 9 gün olacak mı? İşte detaylar

Ramazan ayının gelmesi ile, "2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?” sorusu da gündeme geldi. Bazı yıllar 9 gün olarak duyurulan Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl kaç gün olacağı merak konusu. Ramazan ayının bitimine sayılı günler kala program yapacak kişiler için detayları derledik…Salgının günlük hayatımızdaki kısıtlayıcı etkilerinin de azalması ile vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Salgının günlük hayatımızdaki kısıtlayıcı etkilerinin de azalması ile vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Müslümanlar için çok önemli olan, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı 1 Mayıs tarihinde sona erecek.


 

1 Mayıs Arefe olacak. Arefe gününün ardından Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü 2 Mayıs, son günü ise 4 Mayıs tarihi olacak.

Ramazan Bayramı’nın 1. Günü: 2 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı’nın 2. Günü: 3 Mayıs Salı

Ramazan Bayramı’nın 3. Günü: 4 Mayıs Çarşamba

 

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Diyanet Işleri’nin 2022 yılı dini günler takviminde akratılan bilgiye göre Ramazan Bayramı’nın 1’nci günü 2 Mayıs tarihi. Bayram tatilinin 9 güne uzaması için hafta sonu ile birleşmesi gerekiyor. Fakat şuan resmi bir açıklama gelmediği için Ramazan Bayramı tatilinin 4 gün olması öngörülüyor.

A101 aktüel kataloğu yayımlandı! İşte 16, 17, 18, 19, 20, 21 ve 22 Nisan A101 aktüel ürünleri ve fiyat listesi

Emniyet Genel Müdürlüğü 3000 bekçi personel alımı yapacak! Başvuru şartları nelerdir?

Dacia Sandero güncel fiyat listesi