Ekonomi

2022 Temmuz zammıyla bedelli askerlik ne kadar oldu? Yeni bedelli askerlik ücreti kaç TL?

Bedelli askerlik ücreti ile ilgili yeni gelişmeler büyük bir merakla araştırılıyor. Bedelli askerliğe başvuru yapmak isteyenler, 2022 Temmuz zammıyla bedelli askerlik ne kadar oldu? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte merak edilen o detaylar!Bedelli askerlik yapmayı düşünen vatandaşlar, Temmuz-Aralık döneminde geçerli başvuru ücretinin ne kadar olacağını sorguluyor

2022 Temmuz zammıyla bedelli askerlik ne kadar oldu? şeklinde araştırmalar hız kazandı. Bedelli askerlik yapmayı düşünen vatandaşlar, Temmuz-Aralık döneminde geçerli başvuru ücretinin ne kadar olacağını sorguluyor.

Peki, bedelli askerlik zammı belli oldu mu? 2022 Temmuz bedelli askerlik ücreti ne kadar, kaç TL oldu? İşte yeni bedelli askerlik ücretine dair ayrıntılar…

2022 TEMMUZ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ KAÇ TL OLDU?

Bedelli askerlik ücreti, memur maaş katsayısına göre şekilleniyor.  2022 yılının ikinci altı ayında geçerli olacak memur maaşlarına yüzde 41,69 zam uygulandı. Buna göre, yılın ilk yarısı için 56.500 TL olarak belirlenen bedelli askerlik ücretinin Temmuz-Aralık dönemi için 80 bin liraya ulaşması düşünülüyor. Kesin rakamlar, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NEREYE YATIRILIYOR?

Bedelli askerlik başvuruları ödemeleri, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, defterdarlıklar ve defterdarlıklara bağlı mal müdürlüklerine T.C. Kimlik numaraları ile yapılabilir.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarındaki son durum ne? Bakır fiyatları düştü mü?

Dolar, euro ve altın için beklenmeyen yorum! İslam Memiş’ten senaryo değişikliği!