29 / 04 / 2024

2023 memur ve emekli maaşları belli oldu! İşte zamlı maaşlar!

2023 memur ve emekli maaşları belli oldu! İşte zamlı maaşlar!

TÜİK enflasyon verilerini açıkladı! TÜİK verilerinin ardından 2023 zamlı Ocak ayı memur ve emekli maaşlarına ilişkin flaş açıklamalar geldi!



Türkiye İstatistik Kurumu Temmuz ayı enflasyon oranlarını resmi olarak açıkladı! Temmuz ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2,37 artış gösterdi. Böylelikle yıllık enflasyon oranı yüzde 79,6 olarak açıklandı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’dan TÜİK verilerinin ardından 2023 zamlı Ocak ayı memur ve emekli maaşlarına ilişkin flaş açıklamalar geldi! Ocak ayında zamlı Memur ve Emekli maaşları ne kadar olacak? Memur ve emekliye yeni yılda ne kadar zam yapılacak? Tüm bu soruların yanıtları ve uzmanından bilgiler haberimizde sizlerle…

TÜİK enflasyon verilerini açıkladı! Temmuz ayında enflasyon aylık olarak yüzde 2,37 artış gösterdi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun TÜİK’in açıkladığı enflasyon verilerini değerlendirdi ve yeni yılda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu!

2023 memur ve emekli maaşları belli oldu! İşte zamlı maaşlar!

TÜİK’in temmuz ayı enflasyon oranı yüzde 2,37 olarak açıklamasının ardından milyonlarca memur ve emekli, Ocak 2023 itibariyle maaşlara yapılacak yeni zam oranını merak etmeye başladı. TÜİK’in açıkladığı enflasyon verileri çerçevesinde yıllık enflasyon %79,60 olurken ENAG Temmuz ayı enflasyonunu %5,03 ve yıllık enflasyonu ise yüzde 176 olarak açıkladı.

OCAK 2023 MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARINA NE KADAR ZAM YAPILACAK?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön