16 / 05 / 2024

2023 model Chevrolet Trax resmen karşımızda

2023 model Chevrolet Trax resmen karşımızda

2023 Chevrolet Trax, tamamiyle yenilenmiş bir Crossover model olarak geliyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve oldukça daha fazla teknolojiyi bünyesinde barındıran yeni araç, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa sunulacak. Kendisinin fiyatlandırması ise 22 bin 590 dolar olarak belirlend



Yeni Trax, mevcut Blazer'dan muhtelif stil ipuçlarını da alarak karşımıza çıkıyor. Aracın kaputunun kenarındaki yanan farlar ve alt yüzdeki açıklık sınıfına göre en büyük misal diyebiliriz. Ayriyeten hatırlatmak isteriz ki bu modelin, ana lambaları uzak köşelere yerleştiren bölünmüş farklı farlara da haiz.

Chevrolet, yeni Trax'ı beş donanım seçeneğiyle sunuyor ve bunlar LS, 1RS, LT, 2RS ve Activ olarak adlandırılıyor. RS sınıfları, revize edilen bir ızgaraya ve farklı gövde kaplamasını alarak geliyorlar. Activ ise titanyum krom kaplama ve de düzmece arka koruma plakası ile muhtelif vurgular alıyor.

Chevrolet, yeni Trax'dan bahsederken, "Bir kompakt otomobilin pratikliğini ve bir SUV'nin yararını" vurguluyor. Aracın bileşenleri mevcut Trailblaizer ile paylaşılıyor. Trax'ın uzun aks aralığı artık Trailblazer modeli için 2.7 ya da 2.6 metre olarak belirlendi. Trailblazer'ın toplam uzunluğu olan 4.41 metre ile karşılaştırıldığı zaman, Trax'ın uzunluğu 4 metre 54 santimetre olarak ölçülüyor.


Geri Dön