28 / 04 / 2024

2023 model Citroen Jumpy Van'ın fiyatı belli oldu! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 model Citroen Jumpy Van'ın fiyatı belli oldu! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Citroen, 2023 model araçların fiyatlarını açıkladı. Markanın ticari aracı Jumpy Van'ın da fiyatı belli oldu. Peki 2023 model Citroen Jumpy Van kaç TL'den satışa çıktı? İşte aracın güncel fiyatı.



2023 yılının ilk ayında genel olarak markalar 2022 model araç satışına devam ediyordu. Fakat Citroen farklı bir yol izledi ve 2023 model otomobil satışına başladı. Yeni bir fiyat listesi yayımlayan markanın ticari aracı Jumpy Van'ın da fiyatı değişti. Peki Citroen Jumpy Van ne kadar, kaç TL oldu? İşte Citroen Jumpy Van güncel fiyat listesi...

Satışa sunulduğu 1994 senesinden bu güne  ticari araç sınıfında Avrupa’nın en çok satılan modellerinden biri olan Citroen Jumpy Van, 6.6 metreküpe varan hacmi ve 1.90 metre ile sınırlandırılan yüksekliğiyle taşımacılık sektörünün önemli bir parçası olmuş durumda. 

Sessiz ve yumuşak vites geçişleri ile inanılmaz amortisör sistemi ile her türlü yol koşulunda yüksek bir sürüş keyfi sunan Citroen Jumpy Van, 1.400 kilograma kadar geniş taşıma kapasitesiyle kullanıcılarına konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

İki farklı versiyon seçeneği olan Citroen Jumpy Van, 1.0 BlueHDi 145 HP dizel motoru ve 6 ileri manuel şanzımanıyla muadillerinin önüne geçmeyi başarıyor.

Günlük yaşamı kolaylaştıran bir mesai arkadaşı olan Citroen Jumpy, 2 farklı versiyon seçeneğiyle geliyor: M ve XL boyutlarında sağlanan Driver versiyonu uzun yolculuklar için; XS (4.60 m) boyutunda sunulan CityVan versiyonu ise şehir içi kullanım için tavsiye ediliyor.

2023 model Citroen Jumpy Van ın fiyatı belli oldu! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Citroen Jumpy, yolcu koltuğunu kaldırarak uzun nesneleri taşımaya olanak sağlarken Moduwork gibi pek çok özelliği ile de dikkat çekiyor. Genişletilebilen kabin versiyonlarıyla ister yolcu taşıma kapasitesi ister ise yükleme kapasitesi yükseltilebiliyor.

Citroen Jumpy Van’ın ön koltukları ergonomik açıdan yeniden tasarlanırken, yüksek sürüş pozisyonu yola hakim bir sürüşe yardımcı oluyor. Son olarak, yazı masası ve 11 inçe kadar büyüklükte tabletler için tasarlan tablet desteği ile de öne çıkan Citroën Jumpy sürüşü daha güvenli hale getirecek teknolojilerle güven veriyor.

Peki Citroen Jumpy Van’ın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Citroen Jumpy Van 26 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön