04 / 05 / 2024

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!



Yarın okullar tatil mi sorusu gündemdeki yerini koruyor. Bilançonun ağırlaşmaya başladığı Kahramanmaraş depremi son dakika takip edilmeye devam ediliyor. Çevre iller ve tüm Türkiye'de öğrenci, öğretmen ve veliler tatil haberleri de merakla takip ediliyor. Yarın okullar tatil mi İstanbul, Ankara, İzmir’de okullar tatil mi oldu? bu sorular yanıtını arıyor. Kar tatili verilen illerden sonra yeni açıklama planları değiştirdi. Peki, 7 Şubat Salı günü okullar var mı, tatil mi, kaç gün tatil, ne zamana kadar okul yok? İşte, yapılan o açıklama…

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR'DE OKULLAR TATİL Mİ EDİLDİ?

MEB son dakika açıklaması ile tüm Türkiye'de okulların tatil olduğunu belirtti. Bakan Mahmut Özer, tatili bizzat açıkladı. Buna göre deprem illeri dışında İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu.

OKULLAR KAÇ GÜN TATİL, NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Özer'in belirttiğine göre tüm illerde okullar 13 Şubat'a kadar yani 1 hafta süreyle tatil olacak. Deprem bölgelerinde bu süre değişiklik gösteriyor. Önceki açıklamalar şu şekildedir;

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarı ile eğitim ve öğretime 2 hafta ara veriyoruz." Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz."

KAR UYARISI!

Ülkemizin büyük bölümünde görülecek kar yağışlarının Marmara'nın güneyi ve doğusu, Akdeniz'in yüksek kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Batı Karadeniz geneli, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısı ve güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde ve doğusunda kuvvetli yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiği açıklandı.

Bu yöntemleri uygulayanların borçları sıfırlanıyor! Bilmeyen çok pişman olacak!

Dolar kuru sallantıda! Yatırım yapacaklar elini çabuk tutsun! Selçuk Geçer o tarihi bekleyin dedi!


Geri Dön