18 / 05 / 2024

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.



Alkol yasağı, belirli bir alanda veya belirli bir süre için alkol satışını, bulundurulmasını veya tüketilmesini yasaklayan bir politika veya yasadır. Alkol yasakları genellikle alkol tüketiminin alkole bağlı suç ve sağlık sorunları gibi olumsuz sonuçlarını azaltmak amacıyla uygulanmaktadır.  Alkol yasakları yerel, bölgesel veya ulusal düzeyde uygulanabilir ve tüm alkol türlerine veya yalnızca belirli türlere uygulanabilir. 

 2023 te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı
Alkol yasakları geçici veya kalıcı olabilir ve tüm bireyleri veya reşit olmayanlar gibi yalnızca belirli grupları kapsayabilir. Bir alkol yasağının ihlali, para cezası veya hapis cezası gibi yasal sonuçlara yol açabilir.

Carrefour'dan 2023 indirimi! Tecno Pova Neo 2'de 2023'ün ilk kampanyası... 3 Ocak fiyat listesi

Vestel'den 'yok artık' dedirten kampanya! Elektrikli süpürge alana 2500 TL indirim! 3 Ocak fiyat listesi

İhracatta damga vurdu! 2022 yılında 31 milyar doları aştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön