28 / 04 / 2024

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 



Anadolu Grubu markalarından Garenta tarafından 2023 dönemine ait kısa dönem kiralama verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre 2023'te kısa dönemli araç kiralamada yüzde 40 artış görüldü.

2022-2023 DÖNEMLERİNDE ARAÇ KİRALAMAYA TALEP ARTTI!

Araç kiralamaya olan talep artışlarının, 2022 ve 2023 döneminde en yüksek seviyeye ulaştığını açıklayan Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, “Garenta olarak oldukça iyi bir sene geçirdik.

Hem kira gün sayımızda hem sözleşme adetlerimizde belirgin bir yükseliş görüyoruz. 2022 yılına göre sözleşme adedimizi yüzde 34, araç kira günü sayımızı ise yüzde 40 artırdık” dedi. 

2023 te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

2024 YILINDA KİRALIK ARAÇLARA TALEP ARTMAYA DEVAM EDECEK!

2024 yılında talebin daha da artacağını öngördüklerini söyleyen Savcı; müşterilere uçtan uca mükemmelleştirilmiş deneyim sunma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini, müşteri odaklı çalışma anlayışından vazgeçmeyeceklerini, marka iş birlikleriyle fırsatlar sunmayı sürdüreceklerini ve dijital çözümlerle araç kiralamak isteyen herkesin yanında olacaklarını açıkladı. 

Öte yandan 2024 yılında yeni başarılara imza atacaklarını belirten Savcı, “2023 yılında oldukça hareketli bir sene geçirdik. 2023 yılında kurumsal standardizasyonu her noktasında koruyup; müşteri memnuniyetini daha da artırmak amacıyla, sektörde bir okul görevi görecek projemiz olan Garenta Akademi’yi hayata geçirdik.

2023 te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Müşteri memnuniyeti her zaman ana odağımız. 2023 yılı içerisinde tam 70 bin müşteri anketi yaptırdık. Bu anketlerin sonucunda memnuniyet oranımız yüzde 95 olarak gerçekleşti.

Yakın zamanda web sitemizi ve mobil uygulamamızı, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirecek özelliklerle devreye alıp; Garentalılara, yeni projeler sunacağız.

Buna ek olarak müşterilerimize uçtan uca mükemmel bir deneyim yaşatmak için ofis tasarımlarımızı müşteri odağında geliştiriyor, onların konforunu önceliklendirdiğimiz yenileme çalışmaları yapıyoruz. '' dedi.

MASFED: Otomobil piyasasına topyekün tedbir alınmalı! 

Otomobil piyasasında son dakika! İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları!

Otomobil fiyatları bu sene her çeyrekte yüzde 25 artacak!

Geri Dön