28 / 04 / 2024

2024 zamlı bedelli askerlik ücreti belli oldu mu?

2024 zamlı bedelli askerlik ücreti belli oldu mu?

Yılın son günlerine yaklaşılması ile beraber, bedelli askerlik ücreti ödemesi konusundaki detaylar ve başvuru süreci vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle araştırılıyor. 2024 yılı bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte haberin detayları...



Bedelli askerlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvurularını tamamlamış olmanın yanı sıra sonuçların açıklanacağı tarih de bekleniyor. Buna göre, peki zamlı bedelli askerlik ücreti ne kadar, kaç Türk Lirası oldu? Yüzde kaç artacak, belli oldu mu? Bedelli askerlik başvurularının ardından, sonuçların açıklanacağı tarih ve başvuru sürecine dair merak edilen detaylar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Buna göre, bedelli askerlik celp zamanları  ve sonuçların hangi aylarda duyurulacağı konusu, ve başvuru yapanların, yakınlarının büyük bir ilgi ile takip ettiği bir süreç olarak karşımıza çıkıyor.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

ahaber.com.tr'de Bedelli askerlik için müracaat zamanına kadar (bu tarih dâhil) yoklama kaçağı veya bakaya kaydı olmayan yükümlüler, senenin son mesai günü mesai bitimine kadar yani (29 Aralık 2023 tarihi dahil) ödeyecekleri bedel ise 122.351,04 Türk Lirası olarak belirtildi.

Fakat, 2024 bedelli askerlik ücreti henüz resmi olarak henüz belirtilmediği kaydedildi. 2024 bedelli askerlik ücreti belirlendiğinde, detaylar haberimize eklenecektir. Bedel ödemeleri; Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Halkbank, Emlak Katılım Bankası, Defterdarlıklar veya Malmüdürlüklerine yapılabilecekleri belirtildi.

2024 zamlı bedelli askerlik ücreti belli oldu mu?

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR VE SON GÜN NE ZAMAN?

2023 senesi bedelli askerlik başvuruları 29 Aralık 2023 tarihinde sona erecek Müracaat işlemi; yükümlülerin yılın son mesai günü mesai bitimine kadar yoklamalarını yaptırmalarını, bedelli askerlik tercihinde bulunarak ödeme yapmalarını kapsamaktadır. Belirlenen  bu tarihten öncesi için  bedelli askerliğe müracaat edecek yükümlülerin yoklamalarını yaptırmaları ve daha sonra  "Askerliğe Elverişlidir" sağlık kararı almaları önem taşımaktadır.

BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öte yanda. bedelli askerlikten yararlanacak olan bu  yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel askerlik eğitimini yapacakları birlikleri 2024 senesi Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden açıklanacaktır.

Bedelli askerlik ücreti açıklandı: Tam 122 bin 351 TL ödenecek! Başvurular başladı!

Bedelli askerlik ücreti belli oldu! 2023 bedelli askerlik ne kadar oldu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön