03 / 05 / 2024

2030'da hibrit AVM'ler yükselen trend olacak!

2030'da hibrit AVM'ler yükselen trend olacak!

Ericsson ConsumerLab'ın yapmış olduğu araştırmada, artırılmış gerçeklik ve su geçirmez sanal gerçeklik gözlükleri, dokunsal kıyafetler ve eldivenler, yakın gelecekte alışveriş merkezlerini ziyaret eden tüketicilerin ekipmanları arasında yerini alacak.



1- Hepsi Şimdi Arena

Hem oyuncu hem de izleyici olabilirsiniz, ancak bu sürükleyici deneyim sizi heyecanlandıracak mı yoksa korkutacak mı? Neredeyse 10 tüketiciden 8'i, telepresence teknolojisinin sanatçıların oradaymış gibi dijital olarak performans göstermelerine izin vereceği etkinlik mekanları hayal ediyor.

2- Üç Boyutlu Güzellik Salonu

Bıçak altına yatmaktan kaçınmak, birçokları için cezbedici bir güzellik seçeneğidir. 10 tüketiciden 7'si, alışveriş merkezlerindeki görünümü dijital olarak geliştirmek için hacimsel modelleme teknolojisini kullanan güzellik salonlarını görmeyi bekliyor.

3- Meta Terzi

Size ve avatarınıza özel hızlı moda: Her 10 Artırılmış ve Sanal Gerçeklik kullanıcısının 7'sinden fazlası alışveriş merkezinde gerektiğinde su geçirmez ve ihtiyaca göre nefes alabilen kumaşları kullanan bir terzi olacağını öngörüyor.

 


Geri Dön