01 / 05 / 2024

22 Nisan 2022 dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar kuru

22 Nisan 2022 dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar kuru

22 Nisan dolar/TL ne kadar? 22 Nisan dolar kuru kaç TL? 22 Nisan 2022 tarihinde dolar almak ve dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki  22 Nisan 2022 dolar kuru ne kadar? İşte son dakika dolar kuru...



Şerife Aydın

22 Nisan dolar ne kadar? 22 Nisan 2022 dolar kaç lira? sorularının cevapları yatırımcılar ve döviz almak isteyneler tarafından merak ediliyor. Dolar güncel olarak takip edilmeye devam ediyor. Dünkadaki gelişmelerin de etkisi ile doların fiyatı araştırılıyor. Peki 22 Nisan 2022 dolar ne kadar?

22 Nisan 2022 dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar kuru
Döviz kurlarını yakından takip eden yatırımcılar ve dolar almak isteyenler için dolar/TL bugün alış fiyatı 14,69 TL, satış fiyatı 14,73 TL seviyesinder güne başladı. Peki dolar şu saatlerde ne kadar? İşte son dakika dolar kuru...

22 Nisan 2022 dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar kuru

FED ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Powell, Uluslararası Para Fonu (IMF)-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.

Rusya Ukrayna Savaşı'nın etkileri Avrupa'ya göre daha uzak olduğunu belirten Powell savaşın etkileri ABD için yukarı yönlü enflasyon olarak görüleceğini söyledi. Powell, Fed'deki birçok kişinin bir veya birden fazla kez 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirterek, "Yüzde 2'lik enflasyona geri gelmek için araçlarımızı kullanmaya kararlıyız." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön