29 / 06 / 2024

22 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

22 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.114,99 liradan satılıyor. 22 Şubat 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 22 Şubat altın fiyatları!



1.185 TL rekorunun ardından düşüşe geçen gram altın fiyatları için yatırımcılar önümüzdeki günlerde yönün ne olacağına dair soruya yanıt ararken 2 kurumdan Mynet’e özel birtakım açıklamalar geldi. Gram altın için kritik seviyeleri tek tek belirttiler.

22 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş ise, gram altın fiyatındaki düşüşün global piyasalarda meydana gelen Fed endişelerinden kaynaklandığını ifade ederek, “Tarım dışı istihdam verisinin oldukça güçlü gelmesi, perakende satışlar verisinin piyasa beklentilerinin üzerinde gelerek halen ekonomik aktivitenin ABD'de yüksek olduğuna vurgu yapması, Fed yerel başkanlarından gelen enflasyon vurgusu ve bu akşam saat 22.00’de açıklanacak olan Fed toplantı tutanaklarına dair şahin beklentilerin altını baskıladığı görüşünde olduklarını söyledi.

Peki 22 Şubat 2023 Gram altın ve ons altın fiyatı ne kadar? İşte altın fiyatlarına dair merak edilen ayrıntılar… 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön