16 / 05 / 2024

22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

Euro/TL bugün 22,27 seviyesine gelerek ilk kez 22 TL'yi geçti. Peki euro yükselmeye devam edecek mi? 22 TL'yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!



EURONUN FÜZE GİBİ PARLAYACAĞI TARİH BELLİ OLDU!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten euro ile ilgili değerlendirme geldi. Memiş euronun yükselmeye devam edeceğini belirterek yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş, orta ve uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar için, euro dolar paritesinde 1.12 - 1.15 yükseliş yönündeki öngörüsünde değişiklik olmadığını söyledi.

 22 TL yi aşan Euronun füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! O rakam göründü!

En kolay alınabilir dövizin dolar olduğunu ancak uluslararası piyasalardaki değer artışının euro kadar olmayacağını söyleyen Memiş, Dolar mı, euro mu diyenlere 'euro' diyorum.'' diyerek döviz almak isteyenlerin doları bir kez daha düşünmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Euro kurunun dolara göre daha çok kazandıracağını söyleyen Memiş, sene sonuna kadar euronun 30 TL seviyesine yükselmesini bekliyor.

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru kaç TL? Euro bugün kaç lira oldu? Euro kaç lira? 22 Mayıs 2023 euro/TL kuru.


Geri Dön