27 / 04 / 2024

23. Aliağa Emek ve Barış Şenliği 30-31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek!

23. Aliağa Emek ve Barış Şenliği 30-31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek!

Aliağa ilçesi 30-31 Ağustos- 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 23. Aliağa Emek ve Barış Şenliği 'nde aydınlar ve sanatçılara ev sahipliği yapacak, şenlikler 3 gün sürecek



 

İzmir'in Aliağa ilçesi 30-31 Ağustos- 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 23. Aliağa Emek ve Barış

Şenliği'nde aydınlar ve sanatçılara ev sahipliği yapacak. Üç gün sürecek Şenlikler kapsamında çeşitli kültürel sanatsal etkinliklere yer verecek olan Aliağa Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok sanatçının yanı sıra çok sayıda aydın ve yazar, şair ve siyasetçiyi Aliağa'da buluşturacak.


AYDINLAR VE SANATÇILAR ALİAĞA'DA

Suriye, Mısır, Irak başta olma üzere, Türkiye'yi yakından ilgilendiren coğrafyadaki barış arayışları ile Gezi Parkı eylemleriyle ivme kazanan toplumsal gelişmeler 23. Aliağa Emek ve Barış Şenliği'nde masaya yatırılacak.


Şenliklere sayılı günler kala tüm hazırlıklarını tamamlayan Aliağa Belediyesi, Gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Başkanı ve Taksim Dayanışması Sözcüsü Tayfun Kahraman, Taksim Dayanışması Avukatı Can Atalay ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı İlhan Taşcı'yı düzenlenecek panellerde vatandaşlarla buluşturacak.



Geri Dön