Altın & Dolar

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

Dolar, seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam ediyor. Uzmanlardan Selçuk Geçer'in tahminine göre, önümüzdeki 11 gün içinde doların yükselişi daha da hızlanacak. İşte ayrıntılar... Son açıklamalara eklenen isimlerden biri olan Selçuk Geçer, güncellediği tahminleriyle yatırımcıların dikkatini çekti

Uzmanlar, seçimlerin ardından hızla yükselen dolar kuruna ilişkin tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. Son açıklamalara eklenen isimlerden biri olan Selçuk Geçer, güncellediği tahminleriyle yatırımcıların dikkatini çekti. Geçer, 11 günlük dolar kuruna dair tahminini duyurdu ve bu konudaki tüm detayları açıkladı.

DOLAR KURUNDA HIZLI YÜKSELİŞ!

Türkiye'deki seçimlerin tamamlanmasının ardından dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Haziran ayı boyunca dolar kuru rekor seviyelerine ulaşarak yatırımcıların dikkatini çekti. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre, yerli kaynak kullanımının dolar fiyatını baskıladığı sıklıkla dile getiriliyordu. Uzmanlar, dolar kurunun gerçek değerinin ekranlarda gösterilen değerden daha yüksek olduğunu belirtiyor ve tahminlerini paylaşıyorlardı. Yapılan açıklamalara göre, dolar kurunun gerçek değeri 24 TL'nin üzerinde olduğu ve kısa bir süre içinde 24 TL'nin üzerine çıkacağı tahmin ediliyordu.

Bugün itibariyle dolar, 25 TL'nin üzerine çıkmayı başardı. 2023 Haziran ayı itibariyle dolar, tarihi bir rekor kırdı. Dolar kurunun ilerleyen günlerde gerçek değerini göreceği ifade ediliyor.

DOLAR 24 TL'Yİ AŞTI!

Dolar kurundaki artışın süreceğini öne süren uzmanlar, yatırımcılara seslenerek ellerindeki doları bozdurmamaları gerektiğini vurguluyor. Aynı şekilde dolara borcu olanlara da acilen borçlarını kapatmaları tavsiye ediliyor.

Dolar kurunun sık sık 24 TL'yi aşabileceği uyarıları yapılırken, piyasa uzmanları dolar yatırımcılarına ve borçlularına fiyatlar konusunda tavsiyelerde bulunuyor ve uyarılarda bulunuyor. Güncel olarak dolar, 25 TL seviyelerinde işlem görüyor. Selçuk Geçer ise doların önümüzdeki 11 gün içinde hedeflenen seviyeye ulaşacağını belirtiyor.

  

DOLARDA 40 TL TAHMİNİ!

Dolar kurundaki hareketlilik, yatırımcıların zorlu bir süreç yaşamasına neden oldu. Anlık olarak değişen dolar kuru, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor ve fiyatlardaki artış yatırımcıları sevindirdi. Kar elde ettiklerini gören yatırımcılar, doların yeni fiyatını ve hareketlerini anlık olarak izlemeye devam ediyor.

2023 yılı için piyasa analistleri, dolar kurunun 40 TL'ye kadar yükselebileceğini öngörüyor. Doların yıl sonuna kadar bu seviyeye ulaşması beklenirken, bugün itibariyle 25 TL'yi aşması piyasayı sarsmış durumda. Doların 2023 Temmuz ayına kadar gerçek değerine ulaşması beklentiler arasında yer alıyor.

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!
Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!
Gram altında rekor sürüyor! 23 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Bugünkü fiyatları duyanın yüreği hopladı!
Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!