29 / 04 / 2024

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

Kıyıda köşede birikmiş parası olanlar soluğu bankalarda alıyor. 250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor. İşte banka banka o rakamlar...



Piyasalarca yaşanan hareketlilikten sonra yatırımcılar hangi aracı tercih edeceği ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre altın, dolar ve euro kurunda yükselişler sürerken, politika faiz açıklaması sonrasında, bankalardan da yeni veriler paylaşıldı. 

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ OLDU

Karar'da yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz günlerde açıkladığı yeni faiz oranlarıyla beraber gündeme bomba gibi düştü. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, politika faizi son artış ile yüzde 35'e yükseldi.

Kasım ayına girmemize sayılı günler kala elinde nakit parası olanlar paralarını mevduat hesaplarına yatırıyor. Faiz oranlarına göre güncellenmiş olan mevduat oranları da ekstra kazanç sağlıyor. Bankalar tarafından resmi olarak açıklanan verilerden sonra 250 bin liraya göre ödeme senaryoları da paylaşıldı.

250 bin TL si olana 8 bin TL nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

250 BİN TL'NİN AYLIK GETİRİSİ NE KADAR?

Aktarılan detaylara göre, bankalar tarafından güncellenen faiz oranlarından sonra 32 günlük mevduat faiz getirileri de paylaşıldı. Paylaşılan verilere göre 250 bin TL'nin 32 günlük mevduat getirileri şu şekilde:

-Akbank Vadeli Mevduat hesabı aylık yüzde 40 oranında mevduat faiziyle dikkat çekiyor. Böyle bir durumda 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi 8 bin 329 TL şeklinde açıklandı.

-CEPTETEB Marifetli Hesap ile 250 bin TL için aylık yüzde 40 faiz veriliyor. Açıklanan son faiz verilerine göre 32 günlük getirisi 8 bin 329 lira şeklinde açıklandı.

-ING e-Turuncu Hesap kapsamında 250 bin lirası olan yatırımcıya aylık yüzde 40 oranında mevduat faizi veriliyor. Söz konusu faiz kapsamında 32 günlük hesap bakiyesi 258 bin 329 liraya çıkacak.

-Denizbank E-Mevduat Hesabı kapsamında 250 bin liralık mevduat yatırımına yüzde 32 faiz oranı veriyor. 32 günün sonunda ise 6 bin 871 lira kazanç sağlanmış oluyor.

-Yapı Kredi Yeni Mevduat hesabı kapsamında yüzde 32 oranında mevduat faizi sunuluyor. 250 bin lira için mevduat hesabı 32 günde 6 bin 871 TL kazandırıyor.

-Garanti BBVA E-Vadeli Mevduat hesabı kapsamında yüzde 32 oranında mevduat faizi veriyor. 32 günün sonunda da 250 bin liranın getirisi olarak 5 bin 414 lira şeklinde hesaba geçiyor.

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

TOKİ Muğla projesinde son dakika! Bu ilçeye tam 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Uzman isimden flaş asgari ücret açıklaması geldi! Resmen net rakam verip açıkladı! Acil bakın!


Geri Dön