29 / 04 / 2024

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

Hem emekli maaşlarına hem de asgari ücrete gelen zamlar sonrasında müşteri kaybetmek istemeyen bankalar kampanyalarını da peş peşe duyuruyor. Bu banka kartına sahip olanlara 500 TL hediye verilecek. İşte detaylar...



Hem emekli maaşlarına hem de asgari ücrete gelen zamlardan sonra müşteri kaybetmek istemeyen bankalar da yeni kampanyalarını peş peşe kampanya duyurmaya devam ediyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, vatandaşlar güncel kampanyaları arama motorlarında sık sık araştırırken bir bankadan daha müjdeli haber geldi. 

Karar'da yer alan habere göre, bankalar tarafından müşterilerine özel kampanyalar peş peşe açıklanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Ziraat Bankası da Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Verilen detaylara göre, söz konusu bu şartları sağlayan herkese 500 lira hediye edilecek.

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

BU BANKA KARTINA SAHİP OLANLARA MÜJDE

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ziraat Bankakart ile alışveriş yapanların beklediği kampanya ile ilgili detaylar da belli oldu. Bankkart, 26-30 Ekim 2023 tarihleri arasında Giyim, Kültür Sanat, Turizm ve Seyahat, Kafe-Restoran, Kitap-Kırtasiye, Kozmetik ve Oyuncak sektörlerindeki anlaşmalı üye işyerlerinde gerçekleştirilecek olan alışverişlerde 500 lira hediye edilecek. 
Yüzleri güldüren kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr’den kayıt olmak yeterli.

BU ŞARTLARI SAĞLAYANLARA 500 LİRA VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak yapılan kampanya duyurusuna göre, Bankkart ile her 1923 liraya varan alışverişe 100 lira Bankkart hediye edilecek. Bir müşteri alışveriş harcamalarından toplamda 500 lira Bankakart Lirası kazanma hakkına sahip olacak.

ZİRAAT BANKASI 29 EKİM KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

En çok tercih edilen Ziraat Bankası tarafından açıklanan kampanya duyurusunda şu bilgiler yer aldı:

-Söz konusu işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye iş yerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekli.

-Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden gerçekleştirilecek olan işlemler kampanyaya dahil edilmedi.

-Söz konusu harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile gerçekleştirilecek olan işlemler dikkate alınıyor.
 

Kredi kartı borçlarını bu tarihe kadar ödemeyenler yandı! Aman dikkat, çok daha fazla ödemek zorunda kalabilirsiniz!

Belediyeden büyük fırsat! İmarlı 14 arsa satacak!

Uzman isimden flaş asgari ücret açıklaması geldi! Resmen net rakam verip açıkladı! Acil bakın!


Geri Dön