09 / 05 / 2024

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...



Peki, 26 Haziran tapu açık mı, 27 Haziran Arefe Günü tapu daireleri hizmet verecek mi?

KURBAN BAYRAMI'NDA NOTERLER AÇIK MI KAPALI MI?

Kurban Bayramı, resmi tatiller arasında yer alır ve bu dönemde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar izinli kabul edilir. Bu yıl, 26 ve 27 Haziran tarihleri memurlar için idari izin günleri olarak belirlendi, böylece Kurban Bayramı tatili toplamda 9 güne uzatılmış oldu.

Kurban Bayramı süresince noterler kapalı olacak ve 26-27 Haziran tarihlerinde de hizmet verilmeyecek. Noterlik işlemleri, Kurban Bayramı'nın sona erdiği ve iş gününün başladığı 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü tekrar başlayacak.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?KURBAN BAYRAMI'NDA BELEDİYELER AÇIK MI KAPALI MI?

Kurban Bayramı süresince belediyeler kapalı olacak ve belediye binalarında herhangi bir işlem yapılmayacak. Ancak, Kurban Bayramı'nın sona erdiği 3 Temmuz 2023 Cumartesi günü itibarıyla belediye işlemleri yeniden başlayacak.

KURBAN BAYRAMI'NDA NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK MI KAPALI MI?

Bayram tatili süresince, yani 24 Haziran ile 3 Temmuz arasında Nüfus Müdürlükleri kapalı olacaktır. Bu dönemde herhangi bir işlem yapılamayacak. Ancak, işlemler 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarıyla tekrar başlayacak.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?KURBAN BAYRAMI'NDA TAPU DAİRESİ AÇIK MI KAPALI MI? PAZARTESİ GÜNÜ TAPU DAİRESİ AÇIK MI? 26 HAZİRAN TAPU MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK MI?

Bayram tatili süresince, tapu daireleri de dahil olmak üzere bankalar, borsa, nüfus müdürlükleri, belediyeler ve hastaneler kapalı olacak. Ancak bayram tatilinin sona erdiği 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü, tapu daireleri de dahil olmak üzere bu kurumlar ve kuruluşlar yeniden açılacak ve hizmet vermeye başlayacak.

PAZARTESİ GÜNÜ VERGİ DAİRESİ AÇIK MI?

26-27 Haziran tarihleri memurlara idari izin olarak sayıldığı için kamu kurumları kapalı olacak. 

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?
28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!
Doların 25 TL'ye fırlamasıyla akaryakıt fiyatları tavan yaptı! 25 Haziran güncel akaryakıt fiyatları...

Geri Dön