01 / 05 / 2024

270 bin TL’ye sıfır araç mı olur demeyin! Bu araç piyasadaki tüm dengeleri alt üst edecek!

270 bin TL’ye sıfır araç mı olur demeyin! Bu araç piyasadaki tüm dengeleri alt üst edecek!

Otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken güncel fiyatlarda yakından takip ediliyor. Araç fiyatları günden güne yükselirken 270 bin liralık o model tüm piyasayı alt üst etti.



Araç almak isteyen vatandaşlar araç arayışını hızlandırdı. Hem sıfır otomobiller hem de ikinci el otomobiller oldukça dikkat çekerken güncel fiyatlar da merak konusu oluyor. Yavaş yavaş satışlar hareketlenirken mart ayı itibarıyla sıfır otomobil fiyatları da yenilendi. Sıfır araç fiyatları 2022’ye göre ikiye katlanırken sürücülerde en uygun fiyat ve yüksek performans alabileceğim araç arayışını hızlandırdı. Türkiye'de 400 bin liranın altında araç bulmak neredeyse imkansız duruma geldi ve buna rağmen 3 model hem fiyatıyla hem de kullanımı ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Herkesin merak içerisinde araştırdığı 270 bin liralık o model bütün dikkatleri üzerinde topladı.

270 bin TL’ye sıfır araç mı olur demeyin! Bu araç piyasadaki tüm dengeleri alt üst edecek!

CHANGAN TÜRKİYE PAZARI İÇİN HAZIRLANIYOR

Otomobil fiyatları hakkında çeşitli düzenlemeler yapılırken mevcut sorunları aşmakta pek mümkün görünmüyor. Çin piyasasındaki en büyük otomobil devlerinden Changan Türkiye otomobil pazarına girmek için nabız yokluyor. Çin piyasasında birçok farklı yerli üretici bulunurken geliştirilen otomobillerde muazzam fiyatlarla kullanıcı buluyor.

Küresel pazarda Avrupa'nın dev markaları Çin pazarında bulunmak amacıyla daha ucuz modeller geliştirirken Çin geniş üretici nüfusuyla iç pazarı araç yetiştirme konusunda zorlanıyor. Dış pazara açılmak isteyen dev otomobil şirketleri ise soluğu Hindistan'da alırken kalabalık nüfusu yüzünden Çin ve Hindistan Avrupa'ya açılmaya gerek duymadan araçlarını satışa çıkarabiliyor.
İşte detaylar...

 


Geri Dön