27 / 04 / 2024

300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz. O ülkeden yola çıktı Türkiye'ye geliyor duyanlar şaşkına döndü

300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz. O ülkeden yola çıktı Türkiye'ye geliyor duyanlar şaşkına döndü

Türkiye'de sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar uygun fiyata araç araştırmaya başladı. 300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz işte detaylar...



Türkiye'de hatta dünyada koronavirüs salgının ardından sıfır ve ikinci el araç fiyatları uçuşa geçti. Vatandaşlar araçların yanına bile yaklaşamaz konuma geldi. Bu nedenle vatandaşların uygun araç arayışı başladı. Çin'den gelen bir araç ise herkesi sevindirecek. Çünkü bu araç 300 bin TL'den satılacak. 

Çin'in otomobil devi Changan, Alsvin araç modelini Türkiye'de satışa sunacağını açıkladı. 300 bin TL'den satışa sunulmaya hazırlanan araç, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Performansı ve fiyatı bakımından oldukça avantajlı olan model, yüksek araç piyasasının etkili olduğu bu dönemlerde uygun fiyat arayışında olanların yoğun ilgisi görecek. Changan'ın bu adımı, otomobil sektöründeki rekabeti de artıracak gibi duruyor.

Çin'in otomotiv devi Changan'ın Alsvin modeli, belli başlı konfor eksikliklerine karşın cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. 1.2 atmosferik motoru ile ürettiği 70 beygir gücü ve yakıt verimliliği, Alsvin modelini öne çıkan detayların başında geliyor. Araç, çarpışma testlerinden aldığı 3 yıldız ve sunduğu fiyat-performans dengesi ile alıcılarını cezbetmeyi amaçlıyor.

300 BİN TL'NİN ALTINDA DA OLABİLİR 

Şirket, Alsvin modelini Türkiye pazarında oldukça iddialı bir fiyatla satışa çıkarmayı hedefliyor. Başlangıç fiyatının 300 bin TL ya da altında olması beklenirken, döviz kuru ve enflasyondaki hareketliliğin bu durumu nasıl etkileyeceği ise merak ediliyor.

Türkiye piyasasında, sıfır araç fiyatlarının gün geçtikçe artması Alsvin modelinin pazarda yoğun talep görmesini sağlayacak gibi duruyor.


Geri Dön