27 / 04 / 2024

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

TEB’den harika kampanya, 3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. İhtiyaç kredisine ilişkin merak edilen detaylar için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...



Banka, yeni çalışmaya başlayan müşterileri için Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında uygun vade sayıları ile kişiler ihtiyaçlarını giderebilecek.

Kampanya kapsamında 50 bin TL ve altındaki kredilerde azami vade 36 ay, 50 bin 1 TL – 100 bin TL arası kredilerde vade 24 ay, 100 bin TL üzeri kredilerde ise vade 12 aydır. Faiz oranları ise %1,55'ten başlamaktadır. Bu kampanya için TEB müşterisi olma şartı yoktur, henüz TEB müşterisi olmayanlar da başvuru yapabilirler.

TEB, müşterilerin kredi notlarına göre faiz ve vade oranlarında değişiklik yapabileceğini belirtti. Banka, örnek kredi ve ödeme tabloları paylaşarak, 10 bin TL kredi için 36 ay vade ve %1,55 faiz oranı ile aylık sadece 388 TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Kampanya kapsamında ertelenen kredilerin ödeme planında ilk taksitin erteleme faizinden oluşacağı ve erteleme faizini içeren taksitin toplam vadenin 36 ayı aşamayacağı belirtildi.

Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası, bankanın resmi internet sitesinde detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Kampanya, vatandaşların finansal ihtiyaçlarına çözüm sunmayı hedeflemektedir. Vatandaşlar, bu kampanya ile tarihin en düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatını yakalayarak, ihtiyaçları doğrultusunda kolayca kredi başvurusu yapabileceklerdir.

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB den kampanya!

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan 36 ay vadeyle hoş geldin kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine özel bir kampanya sunarak ihtiyaç kredisi alanında büyük ilgi gördü. "Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası" sayesinde, TEB müşterileri ve yeni müşteriler, bankanın avantajlı faiz oranlarından faydalanabilecekler. TEB'in sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranları oldukça cazip ve özellikle 36 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle birlikte müşterilere geniş bir yelpaze sunuyor.

Banka, kampanya kapsamında müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları için maddi destek sağlayacaklarını belirtiyor. Kampanya dahilinde TEB müşterileri ve yeni müşteriler, ihtiyaçlarına göre 50.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler. Banka, kredi başvurularını internet bankacılığı ve mobil uygulama üzerinden de kabul ediyor.

Ancak, "Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası" sınırlı bir süre için geçerli olacaktır. Bu nedenle, kampanyaya katılmak isteyenlerin acele etmeleri gerekmektedir. Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, TEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya bankanın müşteri hizmetlerine başvurabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön