29 / 04 / 2024

3 bin 340 lira yatırılacak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

3 bin 340 lira yatırılacak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Ayın ortasına gelinmesi ile beraber vatandaşların en çok araştırdığı konulardan bir tanesi de evde bakım maaşları oldu. Aile Bakanlığı her ayın 15’inde bakım paralarını yatırmaya başlıyor. Evde bakım maaşı hakkında merak edilen bütün ayrıntılar...



Ayın ortasına gelinmesi ile beraber vatandaşların en çok araştırdığı konulardan bir tanesi de evde bakım maaşları oldu. Aile Bakanlığı her ayın 15’inde bakım paraları hesaplara yatırılmaya başlanıyor. 

3 bin 340 lira yatırılacak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!

EVDE BAKIM AYLIĞI YATTI MI?

Evde bakım aylıkları henüz hesaplara yatmaya başlamadı. Ödemeler her ayın 15’inde başlayıp, ay sonunda bitiyor. Ödemelerin yarın başlayacağı düşünülüyor.

İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilen bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön