05 / 05 / 2024

3 boyutlu Türk konut girişimi yurt dışını hedefliyor!

3 boyutlu Türk konut girişimi yurt dışını hedefliyor!

Dünyanın tek 3 boyutlu konut portalı olarak 2013 Haziran ayında yayına giren ve gayrimenkullerin pazarlamasında yeni bir yaklaşım sunan 3D Konut.com, hızlı büyümesini sürdürüyor...



Ayda ortalama 300 bin kullanıcının ziyaret ettiği site, yurt dışı ziyaret oranıyla da dikkat çekiyor. Başta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Azerbaycan, Rusya, Irak, Suudi Arabistan, İngiltere, Mısır, Tunus ve B.A.E. olmak üzere farklı ülkelerden her ay 40 bin kişi, 3DKonut.com’daki 3 boyutlu projeleri geziyor. Yurt içinden ise en fazla ziyareti, inşaat hareketliliğin en yoğun olduğu İstanbul,  Ankara  ve İzmir’den alan 3DKonut.com, Anadolu’dan da büyük ilgi görüyor.

 

Şu anda 3DKonut.com’da SİNPAŞ GYO, İNANLAR İNŞAAT, BULUT İNŞAAT, AĞAOĞLU İNŞAAT, DAP YAPI, ÖZYURTLAR İNŞAAT, GARANTİ KOZA, KELEŞOĞLU İNŞAAT, ULUHAN GRUP, ÇUKUROVA Gayrimenkul, AKİŞ GYO, GÜL İnşaat gibi sektörün önde gelen isimlerinin de aralarında olduğu 877 firmaya ait 1.600 proje sergileniyor. Sitenin kurucusu Aybars Görpe önümüzdeki dönem hedeflerinin; “Türkiye genelindeki bütün inşaat firmalarını ve onların tüm projelerini 3DKonut.com üzerinde sunabilmek” olduğunu söylüyor. Planları arasında yurt dışı da olduğunu vurgulayan Görpe, “3DKonut.com, dikkat çeken bir yabancı ziyaretçi oranına sahip. Bu uygulamayı özellikle gayrimenkul pazarının hareketli olduğu Arap coğrafyası ile Orta Asya ve K.Afrika gibi bölge ülkelerine de taşımak istiyoruz” diyor.



Geri Dön