27 / 04 / 2024

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde rekabet hız kesmeden devam ederken, 3 kamu bankası Ziraat, halkbank ve Vakıfbank hala rakamları güncellemedi. İşte detaylar...



Emekli vatandaşlara yönelik banka promosyonlarında rekabet hız kesmeden devam ederken pek çok banka da emeklilere verdiği rakamları güncelledi. 7 bin 500 liraya kadar promosyon veren bankalar bulunuyor. Fakat yüzbinlerce emeklinin tercihleri arasında yer alan alan 3 kamu bankası Ziraat, halkbank ve Vakıfbank henüz rakamları güncellemedi ve özel bankaların çok gerisinde kaldı. 

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? İşte kalem kalem promosyon rakamları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön