10 / 05 / 2024

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde rekabet hız kesmeden devam ederken, 3 kamu bankası Ziraat, halkbank ve Vakıfbank hala rakamları güncellemedi. İşte detaylar...



Emeklilerin maddi durumunu bir nebze olsun rahatlatacak banka promosyonları gün geçtikçe artarken, maaşını ilgili bankaya taşıyan emekliler 3 sene kalma şartıyla bankanın verdiği emekli promosyon miktarından yararlanabiliyor. Promosyon rakamları geçen yıl 5 bin lira sınırındaydı fakat yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle bu rakamlar da arttı. Şu anda Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi neredeyse en fazla promosyon ücreti veren bankalar arasında yer alıyor. Medyatava'da yer alan habere göre, verdikleri takam 7500 liraya kadar yükseldi.

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Emeklilerin bir çoğu da kamu bankalarıyla çalışıyor ve maaşlarını o bankalardan alıyor. Bunlar arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da bulunuyor. Üç banka da emekli promosyon ücretleri konusunda hayal kırıklığı yarattı ve rakamlar henüz güncellenmedi. Bu bankadan maaşlarını alan emekli vatandaşların aldığı promosyon ücretleri şu şekilde:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön