02 / 05 / 2024

3 tekerli Yamaha Niken kaç lira? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

3 tekerli Yamaha Niken kaç lira? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yamaha’nın 3 tekerli fütüristik modeli Niken’in alınır mı? Yamaha Niken kaç lira? İşte, Yamaha Niken’in 30 Eylül 2022 fiyat listesi…



3 tekerli Yamaha Niken kaç lira? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Benzersiz Yatabilen Çoklu Tekerlek (LMW) teknolojisine sahip bu fark yaratan, çok yönlü 3 tekerlekli motosikletin görünümü, sürüşü ve verdiği his, bildiklerinizin ötesinde. Virajlı yollar onun oyun alanıdır. Gelişmiş yol tutuşu sunan ikili yatabilen ön tekerlek ile Yamaha Niken, her dönüşü eksiksiz bir özgüvenle tamamlıyor.

Cesur ve fütüristik gövde tasarımı ile Niken, yola hükmeden bir duruşu yansıtıyor. Yüksek torklu 847 hacimli 3 silindirli motoru ve hafif hibrit şasisi heyecan verici spor performansını ve uzun mesafeli touring konforunu garanti ediyor.

Yamaha Niken’in olağanüstü spor ve touring performansının sırrı, son teknoloji ürünü ön kısmındaki teknolojidir. Yatabilen ikili ön tekerlekleriyle bu benzersiz tasarım yol üzerinde geniş temas alanı sağlayan Niken, size birçok avantaj kazandırıyor. Tamamen ayarlanabilir arka süspansiyonu, rakipsiz viraj alma deneyimi, yüksek teknolojili kavrama, güven ve fren hissi ile konforunuzu da artırıyor.

Peki Yamaha Niken’in teknik özellikleri neler? İşte, Yamaha Niken’in teknik özellikleri ve 30 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön