29 / 06 / 2024

300 bin TL'ye araba sahibi olmak artık hayal değil...

300 bin TL'ye araba sahibi olmak artık hayal değil...

Türk otomobil pazarında milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni bir gelişme kaydedildi. Fransız markası Renault, ikinci el araç modellerini yenileyerek Türkiye'de tekrar satışa sunduğunu kaydetti.



Piyasa şartlarının oldukça altında fiyatlara otomobil sahibi olmak mümkün gözüküyor. Artık 300 bin TL'ye bile otomobil alınabilecek. Ucuz araba almanın detayları neler? 

İkinci el otomobil piyasasında markalar modellerini yenileyerek Türkiye'de tekrar satışa sunabiliyorlar. Buna göre, piyasa şartlarının oldukça altında fiyatlara otomobil sahibi olmak mümkün olabiliyor.

SATIŞI YAPILACAK OLAN UCUZ ARABA MODELLERİ HANGİLERİ OLACAK?

Yenilenmiş araç olarak satışa çıkan araçların test sürüşleri, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü gibi birçok işlem tamamen bitirilmiş bir şekilde yer alıyor.

A Haber'de yer alan haber kapsamında, bu yenileme süreci, ikinci el otomobillerin yeniden satışa çıkmasına olanak sağlıyor. Böylelikle bütçesi az ve kısıtlı olan tüketicilerin de otomobil sahibi olma fırsatına kavuşacakları anlamına da gelmektedir.  Fabrikada yenilenen tüm araçlarda marka tarafından onaylı yedek parçalar kullanılıyor.

300 bin TL ye araba sahibi olmak artık hayal değil...

HANGİ MARKALARIN İKİNCİ EL ARAÇLARI YENİLENİYOR?

Öte yandan, yapılan açıklamada, fabrika Renault, Dacia, Fiat, Opel gibi Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep gibi Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaların ikinci el araçlarını yenileme işlemine başladığını da ifade etti. 

300 BİN TL'YE ARAÇ SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN OLABİLECEK

Öte yandan, Fiyat listesinde yer alan otomobiller, piyasa şartlarında satılan 2. el benzerlerine göre oldukça uygun fiyatlardan sunuluyo. 300 bin liradan başlayan yenilenmiş araç fiyatları 1 milyon Türk Lirası'nın üzerine kadar da çıkabiliyor.

Toyota Corolla duyurdu! Toyota Corolla’nın güncel ikinci el fiyatları ne kadar?

Hangisi daha avantajlı? Araba kiralamak mı, yoksa satın almak mı?

2. el otomobil fiyatlarında yüzde 10-15 düşüş bekleniyor!

İkinci el otomobil piyasasında kaos: 100 bin TL koysam sıfır alıyorum neden senden alayım sorunsalı…


 


Geri Dön