29 / 04 / 2024

32 TL'nin üzerine çıkan dolar için ağızları açık bırakan tahmin geldi! Elinde dolar olanlar hemen bakın!

32 TL'nin üzerine çıkan dolar için ağızları açık bırakan tahmin geldi! Elinde dolar olanlar hemen bakın!

Peş peşe rekorlar kıran dolarda yükseliş eğilimi devam ederken ünlü ekonomistten de ağızları açık bırakan bir tahmin geldi. İşte 32 TL'nin üzerine çıkan dolar kuru ile ilgili o tahmin...



Rekor üstüne rekor kıran dolar kurunda yükseliş eğilimi hız kesmeden devam ederken, yatırımcılar da yeni güne yükselişle başlayan dolar kurunun ne kadar olduğu ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başlamasından sonra yüzde 0,1 yükseliş göstererek, 32,0450'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda Euro/TL yüzde 0,1 azalış göstererek 35,0280'den satılıyor.

Dün yükseliş eğilimi gösteren dolar/TL, günü yüzde 0,3 artış göstererek 32,0242'den tamamlamıştı. Dolar endeksi de şu esnalarda yüzde 0,1 artış göstererek, 102,8 seviyelerinde.

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilen yatırım araçlarının başında gelen dolar kurunun ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peş peşe rekorlar kıran dolarda yükseliş eğilimi devam ederken ünlü ekonomistten de ağızları açık bırakan bir tahmin geldi.

32 TL nin üzerine çıkan dolar için ağızları açık bırakan tahmin geldi! Elinde dolar olanlar hemen bakın!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut milyonlarca yatırımcının gündeminde yer alan dolar kuru ile ilgili olarak oldukça kritik bazı açıklamalar yaptı. Dolar, altın ve borsa üzerine değerlendirmeler yapan Evren Devrim Zelyut, yatırımcılarına önemli uyarılar da yaptı.

ENFLASYON DÜŞECEK Mİ?

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye'nin ana problemi olan enflasyonun düşmesinin uzun süren bir süreç gerektirdiğine değinen Evren Devrim Zelyut "Türkiye'nin ana problemi enflasyon, değil mi? Enflasyonu düşürmek uzun süren bir savaş gerektiriyor. Bu nedenle de şimdi Fitch'in kararıyla ülkemizde enflasyonun düşeceğini ve güllerin açacağını söylemek zor” diye konuştu.

DOLAR YÜKSELMEYİ SÜRDÜRECEK Mİ?

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut yatırımcıların gözdesi doların geleceği ile ilgili olarak yaptığı yorumda da “Dolar 41 ile 42 faizde sonbahara kadar bir kalış, ondan sonra geri çekilme olacak. Diğer alternatifim ise borsa, altın derseniz, evet, altın yukarılara doğru gidecek. Altın ralli biçimde olmaz, geri çekilmeler yaşanabilir. Ben her sabah raporunda Anadolu aslanlarına teknik seviyeleri gram altında anlatıyorum. Eğer burayı kırarsa, aman yukarıdan verin, alttan alın diyorum. Altına pozitifim, borsaya pozitifim. Dolar belli bir yere gider ama daha sonra düşer, ama burada en iyi getiriyi iyi seçilmiş şirketler yapacak.” dedi.


Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Başvurana 15 bin 880 TL veriliyor! Şubat'ta 2,4 milyar TL ödendi: Hemen şartlara bakın!

İnşaat maliyetleri yeni yıla da artışla başladı! 1 yıllık artış yüzde 67,87 oldu!


Geri Dön