06 / 05 / 2024

34 bin 464 TL maaşla çalışacak personeller aranıyor! İşte başvuru şartları...

34 bin 464 TL maaşla çalışacak personeller aranıyor! İşte başvuru şartları...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Veri ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 14 (on dört) sözleşmeli bilişim personeli alınacağı açıklandı. Başvuru yapacak olan adaylardan en az 70 KPSS puan isteniyor. İşte tüm detaylar..



BDDK, güncel personel alım ilanını yayınladı. Kurum tarafından yayınlanan ilana göre 14 sözleşmeli  bilişim personeli alımı yapılacak. BDDK, en az 22.976,14 TL, en çok 34.464,21 TL maaş vereceğini de açıkladı. İlana başvurular 14 Mart 2022 tarihinde alınmaya başlanacak olup, 3 Nisan 2022 tarihi saat 23:59'da sona erecektir. 

Adaylar; Meslek Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvrularını online olarak yapabileceklerdir. Şahsen yahut posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

34 bin 464 TL maaşla çalışacak personeller aranıyor! İşte başvuru şartları...

Haber7'de yer alan habere göre; ilana başvuru yapacak olan adaylardan KPSS ve YDS şartı talep ediliyor. Başvuru için 2020 veya 2021 yıllarında gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekiyor. Ayrıca YDS için İngilizce dilinden puan almış olunması şartı bulunuyor. İşte ilanın tüm detayları.. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön