04 / 05 / 2024

35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayırbaşı tarafından kuruldu.



35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayırbaşı tarafından kuruldu.

35 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.İNŞAAT 1.Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, taahhüt, mimarlık ve mühendislik hizmetleri ile mimari statik, sıhhi tesisat ve kalorifer yapmak her türlü resmi, özel ve tüzel kişilere ait inşaat onarım, restorasyon, renovasyon ve dekorasyon işleri yapmak, taahhütlere girişmek, mimari ve şehir plancılığı ile ilgili projeleri yapmak ve yaptırmak, yatırım projeleri fizibilite çalışmaları ve teknik müşavirlik hizmetleri vermek, bina, yol, köprü, baraj, gölet, deniz ve hava Limanları, kanal boru hattı, hafriyat, dekapaj işleri plan, proje, harita ve aplikasyon çalışmaları yapmak. 2.Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel müesseseler ile resmi dairelere inşaat taahhüt işleri yapmak, ihalelere girmek ve bu işleri yapmak, yaptırmak. 3.Yurt içinde ve dışında Şirket emanet usulü veya yürürlükteki yasalara göre diğer usullerle veya özel şartlarla konusu ile ilgili ihalelere katılır, devreder, devralır.Ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön