02 / 05 / 2024

3600 ek gösterge 2022'nin ilk altı ayında tamamlanacak!

3600 ek gösterge 2022'nin ilk altı ayında tamamlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada 3600 ek gösterge 2022'nin ilk altı ayında tamamlanacağını söyledi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin son zamanlarda sık sık gündeme gelen 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sputniknews'te yer alan habere göre, Bakan Bilgin, "Meclis'e ilk 6 ay içinde en geç Mayıs-Haziran'da intikal ettiririz." dedi.

3600 ek gösterge 2022 nin ilk altı ayında tamamlanacak!

Bakan Vedat Bilgin'in açıklamalarının satır başları şu şekilde:

-3600 toplu sözleşme maddesi haline getirildi. Bir önceki seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız gündeme getireceğini söylemişti. Artık söylem olmaktan çıkardık. Geri dönüşü yok artık. Kanun hükmündedir. Bakanlık içinde çalışmalarımızı yaptık.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön