26 / 06 / 2024

4 bin 500 TL kira ödeyen kiracı evi resmen rehin aldı! Ev sahibinin yaşadığı kiralık ev ise korkuttu! 

4 bin 500 TL kira ödeyen kiracı evi resmen rehin aldı! Ev sahibinin yaşadığı kiralık ev ise korkuttu! 

Kiracı ve ev sahipleri arasında kira bedellerinden dolayı yaşanan gerilim her geçen gün artıyor. Fahiş kira bedellerinden dolayı uygun fiyata oturan bazı kiracılar resmen ev sahiplerinin evini rehin alıyor. 



Ülke genelinde kira bedelleri fahiş rakamlara ulaştı. Eski kiracılar ile ev sahipleri arasında ise kira bedelleri tartışması devam ediyor. Gündemden hiç düşmeyen bu sorunlara bir yenisi daha eklendi. İzmir'de yaşayan bir ev sahibi, kiracısından dolayı evine geçemiyor. 4 bin 500 lira kira ödeyen kiracı evi resmen rehin aldı. Ev sahibi ise kirada başka bir evde yaşarken, kaldığı ev görenleri korkuttu. Ev sahibinin yaşadığı evin duvarlarının demirleri görünürken, ev neredeyse yıkılacak halde.  Ev sahipleri Derneği sosyal medya hesabı X'ten fotoğraf paylaşarak ev sahibinin mağduriyetini duyurdu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev Sahipleri Derneği @HakanKara6806

İzmirde bir ev sahibi  arkadaşımız kirada bu evde  kirada oturuyor, yıkılmak üzere, evine çöken kiracısı 4500 tl ye oturup evden çıkmıyor, bu  kiracı kul hakkı yiyor, bu kiracının yatacak yeri yok, herkes bir olsun bu bedavacı kiracılara iyi bir ders verelim.

Ev sahiplerinin 'çifte zam' planı ortaya çıktı! Kiracılar bu tuzağa düşmeyin! 

Kiracıların son 12 gün korkusu! Yüzde 25 zam sınırı sona eriyor!

Geri Dön