11 / 05 / 2024

43 ilde binlerce kişi KPSS şartı olmadan işe alınacak! İşte başvuru şartları...

43 ilde binlerce kişi KPSS şartı olmadan işe alınacak! İşte başvuru şartları...

İş arayışında olan vatandaşlara güzel haber İŞKUR'dan geldi. Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacak.



İŞKUR tarafından yapılan son dakika bilgilendirmesine göre Türkiye'de 43 ilde, KPSS şartı aranmadan personel alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı personelleri okullarda temizlik, güvenlik, bakım ve onarım gibi işlerde görevlendirmek üzere alacak. İşe alınacak personel maaşları ile ilgilide bilgi verildi.İşe başvurusu onaylanan kişilere asgari ücret ödenecek. İŞKUR TYP ile 81 ilde yapılacak alımlarda KPSS şartı arfanmıyor. İşçiler çekilecek kura ile belirlenecek.

43 ilde binlerce kişi KPSS şartı olmadan işe alınacak! İşte başvuru şartları...

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB okullarında görevlendirilmek için İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 10 bin temizlik personeli alınacağını duyurmuştu. Konuya ilişkin ilanlar İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı 2022 Şubat ayı eleman alımı ilanlarında ilk olarak 43 ilde olmak kaydıyla 5 bin 886 personel alacak. Okullarda  temizlik,güvenlik, bakım ve onarım gibi işleri yapmak için başvuru şartları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön