08 / 05 / 2024

5 bin liradan başlayan maaşla İŞKUR personel alımı yapıyor! 2022 KPSS şartlı ve şartsız...

5 bin liradan başlayan maaşla İŞKUR personel alımı yapıyor! 2022 KPSS şartlı ve şartsız...

İş arayan vatandaşlara iş imkanı sunan İŞKUR, en güncel iş ilanlarını resmi internet sitesinde duyurmaya devam ediyor. İŞKUR en az ilkokul mezunu, 5 bin TL ile 9 bin TL maaş aralıklı, KPSS şartlı ve şartsız güncel İŞKUR personel ilanlarını yayınladı. İşte ayrıntılar...



İŞKUR KPSS şartsız ve KPSS şartlı olmak üzere yüzlerce ilanını resmi internet sitesinde yayımlıyor. İş ilanlanı sitesindeki işlerin maaş aralıkları 5 bin Türk Lirası'ndan başlayarak değişiklik gösteriyor. 2022 İŞKUR personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak olan kişiler için ilanlarda; başvuru tarihleri, şartları, başvuruda bulunan adaylardan istenen özellikler ve diğer bilgiler yer alıyor. İşte 2022 Mart ayı İŞKUR personel alımı iş ilanları ve ayrıntıları...

İŞKUR'DA PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Faklı kurumlarda ve çeşitli meslek dallarında yapılacak personel alımında;  ikamet, yaş, sertifika öğrenim gibi aranan kuşullar da değişiklik gösterebilmektedir.

Söz konusu  alımlarda çeşitli kamu kurumları ilan açmış olmakla beraber çok farklı pozisyonlarda alımlar yapılacaktır. Bazı ilanlarda adaylardan KPSS puanı almış olma koşulu istenirken ilanlar kurumlara göre değişiklik göstermektedir.

5 bin liradan başlayan maaşla İŞKUR personel alımı yapıyor! 2022 KPSS şartlı ve şartsız...

İş arayan vatandaşların, güncel İŞKUR ilanları için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini doldurması ve İŞKUR'a kayıtlı olması gerekiyor. Daha sonra İŞKUR güncel iş ilanları kısmından veya daha kapsamlı bir sorgulama için 'İstihdam' ekranında iş araması gerçekleştirebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön