28 / 04 / 2024

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Ara zam bekleyen emeklilere nefes aldıracak olan emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika...



Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2023 yılı emekli zammı ve emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmeleri arama motorlarında en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, milyonlarca emekliye nefes aldırması hedeflenen ve tam 5 bin Türk Lirası olarak planlanan emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri de oldukça merak ediliyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre, emekli vatandaşlara 5 bin Türk Lirası ikramiye verileceği ile ilgili iddialar geçtiğimiz günlerde kulislerden sızmıştı.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle emeklilere tek bir defalık olarak verilmesi planlana 2023 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Ayrıca yine paylaşılan son dakika bilgilerine göre, diğer bir yandan emekli vatandaşlara herhangi bir ara zam verilip verilmeyeceği de merak ediliyor.

Peki pek çok kişinin gündeminde yer alan 5 bin TL emekli ikramiyesinde son durum ne? SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın...

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle tek bir defa olacak şekilde tam 5 bin Türk Lirası emekli ikramiyesi verileceği öne sürülmüştü.

EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYEDE SON DURUM

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle emekliye tek bir defalık olacak şekilde bu yıl için 3. ikramiye verileceği iddia edilmişti. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, sadece tek bir defalığına verilecek olan bu ikramiyelerin tutarı ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ederken,  5 bin Türk Lirası rakamının üzerinden uzlaşmaya varıldığı kaydedildi. Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, merakla beklenen ikramiye açıklamasının çalışmalar tamamlandıktan sonra ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan önce resmen açıklanması bekleniyor.

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanlara para yatırılacak! Hemen alın!

Uzmanlar uyarıyor! Hatay'dan sonra İstanbul'da tehlike altında! Deprem olmadan harekete geçilmeli


Geri Dön