29 / 04 / 2024

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanlara para yatırılacak! Hemen alın!

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanlara para yatırılacak! Hemen alın!

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanların beklediği paralar hesaplara yatırılıyor. Bu paraları mutlaka alın...



On binlerce çiftçi ilerleyen günlerde hesaplara yatırılacak olan tarımsal destek ödemeleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı merakla beklenen konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. 

Peki çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan tarımsal destek ödemelerinde son durum ne? Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiftçiler tarafından beklenen tarımsal destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte çiftçiler tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan bu soruların cevapları...

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, merakla beklenen bireysel sulama sistemleri desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, sertifikalı tohum kullanım desteği, tarımsal sulama amaçlı su kullanım hizmet bedeli, geleneksel zeytin bahçelerine rehabilitasyonu desteği alt gibi ödemelere yer verilen ve merakla beklenen tarımsal destek ödemesi geçen hafta cuma günü çiftçilere ödenmişti. 

Pek çok çiftçinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TC kimlik numarasının son rakamı 4, 6, 8 olan çiftçiler için 15 Eylül'de ödemeler tek tek hesaplara yatırılırken, yine paylaşılan bilgilere göre, TC kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlara da söz konusu ödemeler bu hafta cuma günü hesaplara yatırılacak.

T.C. kimlik numarasının son 2 hanesi 0 ve 2 olanlara para yatırılacak! Hemen alın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, söz konusu bu destek ödemelerinin iletilmesine kısa bir zaman kala, alt başlıkların ödeme tutarları da çiftçiler tarafından sık sık araştırılıyor. 

PARALAR T.C. KİMLİK NUMARASINA GÖRE YATIRILACAK

Çiftçiler tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan Tarım ve Orman Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta başlamış olduğu ve bu hafta da hesaplara peş peşe yatıracağı tarımsal destek ödemesi ile ilgili tutarlar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın vereceği destek ödemeleri şu şekilde:

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, sertifikalı tohum kullanım desteği için 1 milyar 238 milyon 179 bin 680 Türk Lirası ödeme yapılırken, kırsal kalkınma yatırım desteği kapsamında 38 milyon 775 bin 405 Türk Lirası destek verilecek.

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylara göre tarımsal sulama amaçlı su kullanım hizmet bedeli için 247 milyon 265 bin 495 Türk Lirası ödeme verilirken, geleneksel zeytin bahçelerinin rehabilitasyonu desteği için 749 bin 309 Türk Lirası verilecek. Ayrıca bireysel sulama sistemleri desteği için de 32 milyon 107 bin 111 Türk Lirası destek verilecek.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam var mı? Sürücüler bu rakamlara göz atın! Akaryakıtta Eylül depremi! 


Geri Dön